Beauty Getest

GOSH BB Cream

Een jaar geleden hadden we er nog nauwelijks van gehoord, maar inmiddels is heel Nederland gevallen voor de BB cream. Steeds meer merken introduceren er eentje, zo ook GOSH.

Een BB cream, wat is het nu precies? Hou het maar op ‘alles dat je huid nodig heeft in 1 flesje’. Een product dat niet volledig dekkend is, zodat je voor de juiste tint niet eindeloos hoeft te zoeken, zoals bij een foundation. Een product dat zorgt dat je ’s morgens snel klaar bent met je make-up, omdat het gebruik van een primer en moisturizer niet meer nodig zijn: die zitten als in de BB cream verwerkt.

Een product bovendien dat je, in het geval van GOSH, beschermt tegen de zon met een SPF 15, en door de toevoeging van Phytosan zorgt dat je huid intensief wordt verzorgd en verstevigd. Tenslotte kun je met deze BB cream ook nog eens rustig een duik nemen, want hij is waterproof.

Ooit een tubetje tegengekomen dat zoveel voor je huid doet als deze? Nauwelijks mogelijk toch! Wij probeerden de prettig geprijsde GOSH BB Cream (12,99) persoonlijk uit. Alhoewel de tint waarmee we aan de slag gingen (Chestnut, de donkerste van de 3 beschikbare) eigenlijk te donker was voor onze huid, bleek het effect toch prima. Waar je met een te donkere foundation verandert in een ware Rachel Hazes, zorgt deze BB Cream juist voor een ‘zo, die heeft lekker even in het zonnetje gezeten!’ gloed. Niet onnatuurlijk, en daarmee perfect om je zomerse tintje nog even vast te houden.

Na de BB Cream is je huid in principe in 1 klap klaar voor je verdere make-up. Zeker bij een wat vettere huid raden we een licht poedertje wel aan, om glim te voorkomen. Het resultaat houdt de hele dag aan en zorgt voor die gezonde gloed die we zo graag zien op onze huid. Een perfecte BB Cream!