Beauty

De Glossybox van september

De ´september issues´ van de glossy bladen zijn altijd de beste van het jaar, met veel fashion en meestal dubbeldik. Geldt dat ook voor de Glossybox?

Glossybox liet zich deze maand inspireren door de fashion bladen, en koos voor producten die hier op aansluiten. Allemaal geschikt om jouw look helemaal compleet te maken. De inhoud verschilt per abonnee, maar waar iedereen deze maand sowieso van kan genieten zijn de producten van Elie Saab.

Elie Saab is een fashion designer, bekend van geweldige jurken, maar ook het zeer classy ‘Le Parfum’ mag er zijn. Een echte klassieke geur, voor bijzondere momenten of juist als ‘signatuur’ geur voor iedere dag: we love it. In de Glossybox van deze maand tref je een miniatuur van het parfum en de bodylotion aan. Leuk om deze op een betaalbare manier uit te kunnen proberen!

Wat wij verder in onze box aantroffen was een onmisbare Lash Curler van Emite Make-up. Een duur product, de verkoopprijs bedraagt 23 euro, dat je nu zomaar in je Glossybox vindt! Deze wimperkruller is beter dan menig drogisterijmerk: het ligt lekker in de hand, en bevat een siliconen rubberen kussentje om je wimpers te beschermen én een mooie ronde krul te geven. Aanrader!

Ook zijn we dol op de Make-up Remover Pen van Óceane. Met deze handige pen haal je gemakkelijk foutjes in je make-up weg, als je weer eens uitschiet met je mascara bijvoorbeeld. Extra handig: de drie losse punten die worden meegeleverd. Als de eerste punt helemaal zwart is geworden van de mascara, en bij gebruik de schade aan je make-up alleen maar verergert, zet je er gewoon een nieuwe op!

Verder vonden wij in onze, zeer goed gevulde, box nog een Grand Rouge Lipstick van Yves Rocher. Met een losse verkoopprijs van 17,90 euro is dit nu al het tweede dure product in de box van deze maand! Het mini Skincare masker van Ahava tenslotte maakt het helemaal af. Wat een heerlijke box deze maand, met recht een september issue!