Beauty

De Glossybox van oktober

De Glossybox van deze maand is samengesteld door Mascha, bekend blogster van Beautygloss. En dat zie je meteen terug als je de box ontvangt!

De bekende roze box is voorzien van een wikkel met allerlei foto’s van Mascha, en ook het bijgeleverde magazine staat in het teken van deze beautylover. Zij stelde de box samen op basis van haar eigen favorieten, waar menig vrouw zich in zal herkennen. Dit zat er in onze box:

Andrélon Make it shine spray (fullsize, verkoopprijs 4,99 euro), een handig klein flesje waarmee je een mooi glanslaagje over je haar spuit. Maar dat is nog niet alles: de spray beschermt je haar ook tegen de hitte van bijvoorbeeld een stijltang, waarmee je je haar dus zonder zorgen kunt bewerken na het sprayen, voor een nog gladder en glanzender resultaat. Mooi product, leuk dat dit in deze box zit!

De Glossybox bevat deze maand opvallend veel fullsize producten, want ook de lekkere Honeymania Lip Balm van The Bodyshop kwam er uit rollen. Lekker zoet en zacht, en heerlijk voor je lippen tijdens koude dagen. Ook fullsize is de City Style mascara van Golden Rose (verkoopprijs 11,95 euro), gehuld in een knalroze verpakking. Een prima mascara voor volume en lengte, van een merk dat vast nog niet iedereen kende. Dat geldt ook voor Miners Cosmetics, dat een mooie blush (verkoopprijs 5,95 euro) in de box stopte. De blush bestaat uit vier tinten, die je gemakkelijk mengt door een kwast over alle vier de kleuren te halen. Je kunt de kleurtjes echter ook apart van elkaar gebruiken als oogschaduw, leuk bedacht!

De laatste leuke verrassing komt van Christina Aguilera. Van haar nieuwe geur Unforgettable vind je een proefje Eau de parfum en een 50 ml bodylotion in de box. Leuk om deze geur zo al uitgebreid te kunnen proberen voor je hem al dan niet aanschaft!

Een zeer goedgevulde box deze maand, met stuk voor stuk producten waar echt iedere vrouw iets aan heeft. Daar gaan we nog veel plezier aan beleven! Wil jij je ook iedere maand laten verrassen door Glossybox? Op www.glossybox.nl vind je alle informatie en kun je je abonneren!