Beauty

Glitteren met Miss Sporty

Wie van glitters houdt zit goed tijdens de laatste weken van het jaar. De Oh My Gem! nagellak van Miss Sporty mag je niet missen.

Deze vrolijk gekleurde nagellakjes met glitters zien er in de verpakking al feestelijk uit. Nu hebben we al heel wat gekleurde glitter nagellakjes voorbij zien komen, en vaak was het resultaat op de nagels ronduit teleurstellend. Leek het in het flesje nog rood, eenmaal op de nagels bleek de lak transparant met een verdwaalde rode glitter te zijn.

Dat hebben ze bij Miss Sporty beter begrepen! Heel slim is de kleur van de lak aangepast aan de kleur glitters. Het flesje met rode glitters bevat dus een lak die ook rood is. De lak is deels transparant, waardoor de glitters mooi uitkomen. Met twee laagjes ben je helemaal klaar, en met de korte droogtijd kun je zo de deur uit.

Qua kleuren kun je kiezen uit Blazing Bronze, Be A Star, Blue Fusion, Psychedelic Green en Gorgeous Red. Deze laatste is onze favoriet voor de feestdagen: classy rood met speelse glitters, echt feestelijk. De flesjes kosten maar 1,99 euro per stuk, dus kun je niet kiezen kun je ze natuurlijk ook gewoon allemaal kopen.