Beauty Getest

GlamGlow Super-Mud Clearing Treatment

Als een product zo’n ‘flashy’ verpakking heeft als GlamGlow, dan is onze interesse gewekt. Deze potjes komen rechtstreeks uit Hollywood en dat zie je!

Als je een goed product maakt, dat door tal van filmsterren wordt gebruikt, mag je dat best showen. En dus is de verpakking lekker gillend glamourous, onze interesse is direct gewekt. GlamGlow was in eerste instantie bedoeld als krachtig verzorgingsproduct voor de filmindustrie, maar werd zo populair dat het nu ook in winkels te kopen. In Nederland exclusief bij Parfumerie Douglas!

Maar wat doet dit wonderproduct nu helemaal? Het begon ooit met Youth-Mud, een wonderproduct dat je in 10 minuten een stralende en sexy huid gaf. Nu is er ook Super-Mud, dat juist oneffenheden te lijf gaat. En dat prodbeerden wij eens uit.

Bij het aanbrengen schrikken we even. De Super-Mud is namelijk donkergrijs, en ruikt lichtjes naar… ja naar wat eigenlijk? We houden het op drop, met een ‘aards’ tintje. Modder dus, die je op de onrustige delen van je huid smeert en daar een aantal minuten (ergens tussen de 5 en 20) laat zitten. De donkergrijze modder droogt lichtgrijs op en wordt hard, als een masker. Niet charmant, maar alles voor een mooie huid!

Tijdens het inwerken lezen we nog wat meer informatie over dit wonderproduct. Het helpt tegen pukkeltjes, puistjes, bultjes en andere onzuiverheden, en vermindert ook nog eens de poriegrootte. Glycolzuur, melkzuur, salicylzuur, amandelzuur, azelaïnezuur en pyrodruivenzuur doen het werk, met extra hulp van POREMATRIX™; Geactiveerde-X Charcoal en K17-Clay, dat bacteriën, talg olie en toxines tot 500x zijn eigen gewicht kan absorberen. Klinkt indrukwekkend. De prijs is er ook naar: een potje kost 49,95 euro.

Rest de vraag: is dat het waard? Na een kwartiertje intrekken durven wij die vraag met ‘ja’ te beantwoorden. Waar soortgelijke producten van eigen bodem vaak veel beloven, maar vrijwel nooit écht effectief en krachtig te werk gaan, is Super-Mud een echte krachtpatser. De huid waarop wij deze mud smeerden ziet er echt beter en zuiverder uit, en die hinderlijke kleine pukkeltjes lijken als sneeuw voor de zon te verdwijnen. Misschien wat te krachtig voor zeer regelmatig gebruik, maar zeker in huis halen om pukkeluitbraken snel de kop in te drukken!