Beauty Getest

Giordani Gold Eau de Parfum

Oriflame vernieuwde haar Giordani Gold Eau de Parfum, en wij mochten er aan snuffelen. Is de vernieuwde versie van deze klassieker, die al sinds 1976 te koop is, weer een garantie tot succes?

Riskant is het wel, een populaire geur vernieuwen. De nieuwe Giordani Gold Eau de Parfum is dan ook niet extreem modern, maar nog steeds een zachte, supervrouwelijke geur met een klassiek tintje. Italiƫ vormde de inspiratiebron dat ruik je direct in deze weelderige geur.

Ben je wel van de luxe, zachte geuren die je niet zomaar even ‘opspuit’, maar echt ‘draagt’, dan is dit jouw geur. Zachte luxe geurnoten van o.a. jasmijn en patchoeli worden gecombineerd met, en dat is nieuw in deze nieuwe interpretatie, de Madonnalelie voor een wat bloemerige geur.

Zacht en zoet, vrouwelijk en sensueel, een geur voor de vrouw die gaat voor klassiekers en trouw is aan haar geur. Een mooie modernisering, waarbij de oorspronkelijke geur goed in zijn waarde wordt gelaten. Je koopt Giordani Gold Eau de Parfum via www.oriflame.nl of een Oriflame adviseuse.