Beauty

Gillette Venus Swirl: lang leve je rondingen!

Gillette Venus Swirl

Gillette Venus Swirl belooft het perfecte scheersysteem te zijn voor alle vrouwenbenen, of ze nu lang, kort, dun, curvy of atletisch zijn.

Het geheim lijkt te zitten in een simpel balletje. Hoe dat precies zit zochten we natuurlijk voor je uit!

Gillette Venus Swirl

Het nieuwe scheersysteem van Gillette ziet er op het eerste gezicht uit zoals we gewend zijn van eerdere versies, maar wie goed kijkt ontdekt al snel een verschil: een zilverkleurig balletje. En dat is dan ook meteen het geheime wapen van de Swirl!

FlexiBall, zo hebben ze dit balletje genoemd bij Gillette. Een logische naam, want dit balletje zorgt er inderdaad voor dat je scheermesje opeens een stuk flexibeler wordt. Door toevoeging van deze FlexiBall kan de scheerkop namelijk niet alleen op en neer bewegen, zoals veel andere systemen, maar ook zijwaarts draaien, en daardoor zonder problemen over iedere been heen glijden. Ook lastige gebieden als enkels en knieën worden hierdoor opeens veel beter ‘begaanbaar’, wat zorgt voor een gladder resultaat en minder wondjes. Goed nieuws dus!

Gillette Venus Swirl

Maar er is meer!

In vergelijking met eerdere Gillette Venus lijnen heeft de Swirl nog een aantal verbeteringen, die iets minder zichtbaar zijn. Zo zijn de vijf mesjes nog dunner en scherper, wat eng klinkt, maar eigenlijk een stuk veiliger is. Ook is het mesje uitgerust met een soort ‘kam’, die haartjes in de richting van de mesjes navigeren. Zo ontkomt geen enkel haartje meer! Tenslotte is er aan het mesje een MoistureGlide Serum toegevoegd, wat ervoor zorgt dat het scheren glad en soepel verloopt.

Bij een nieuw scheersysteem hoort ook een nieuwe scheergel. De Gillette Satin Care scheergel is er nu ook in een Violet Swirl editie, verrijkt met Olaz moisturizers voor een zachte huid. Een fijn product, dat opvalt doordat de zeep goed op zijn plek blijft zitten. Zo zie je tijdens het scheren precies waar je al geweest bent, en waar je nog aan de slag moet.

Mooie verbeteringen van Gillette, die het Venus scheersysteem weer wat beter maken. Het Gillette Venus Swirl scheersysteem kost €17,99, losse mesjes heb je voor €17,49 en de Gillette Satin Care scheergel Violet Swirl kost €4,39. Te koop bij Etos, Kruidvat, Trekpleister, Albert Heijn, Wehkamp en Bol.com.