Beauty

Gillette Venus Snap: nieuw on the move scheersysteem

Gillette Venus Snap

Een opvallende introductie van Gillette dit voorjaar: Venus Snap, een zeer compact scheersysteem om mee te nemen. Wij bekeken het.

Gillette Venus Snap

Gillette Venus Snap is klein en dun, en kan zo in je handtas. Het nieuwe scheersysteem wordt geleverd in een harde etui, wat handig is als je het mee wilt nemen, maar er ook meteen voor zorgt dat het geheel een keer of drie groter wordt. Zonde eigenlijk! Daar had Gillette wat ons betreft best wat langer op mogen doorontwikkelen: als je een systeem ontwerpt dat zo dun en klein is, verdient dat een verpakking die dat effect in stand houdt.

Over het mesje van Gillette Venus Snap kunnen we weinig zeggen: dat is precies hetzelfde als op het Venus Embrace systeem. Handig, want zo hoef je er geen speciale mesjes voor te kopen. Venus Snap kun je dan ook zien als een aanvulling op het assortiment, niet als een vervanging.

Gillette Venus Snap

Om mee te nemen

Venus Snap is bedoeld om altijd in je handtas te hebben. Voortaan geen stress meer als je onverwacht naar het strand besluit te gaan, of er op je werk achterkomt dat je toch wat haartjes op je benen over het hoofd hebt gezien, toen je ze ‘s morgens vroeg even snel schoor.

Het mesje ligt ondanks het opvallend kleine formaat prima in de hand, al is het even wennen, zo’n dun en kort uiteinde. Om hem met etui en al standaard in onze handtas mee te nemen vinden we het geheel iets te groot, maar op zomerse dagen gaan we het zeker overwegen. Altijd handig!