Beauty

Gift sets van Baylis & Harding nu ook in Nederland

Baylis & Harding

Baylis & Harding is een begrip in de UK, maar in Nederland nog niet zo bekend. Nu hun mooie gift sets ook te koop zijn bij Douglas komt daar verandering in.

Baylis & Harding

Al sinds 1969 maakt Baylis & Harding cosmetica producten. Bekend zijn ze door hun prachtige gift sets, maar ook hun losse producten kunnen door de zorgvuldig gekozen verpakkingen prima voor cadeautjes doorgaan. Hun assortiment is enorm, en in de UK zo veel verkocht dat in de helft van alle Britse huishoudens een Baylis & Harding product te vinden is.

Douglas

In Nederland vind je producten van dit fijne merk bij Douglas. De lijn is, met een selectie gift sets, niet zo uitgebreid als in de UK, maar wij zijn blij met dit beginnetje!

Baylis & Harding

Echte cadeautjes

Wij doken in het assortiment, en geloof ons: die Britten weten hoe ze het aan moeten pakken met cadeautjes. De verpakkingen zijn écht mooi en ‘cadeau-achtig’, met vaak naast de producten nog een klein extraatje. De prijzen zijn prima (een klein, maar toch mooi setje heb je al voor €5,95, wil je echt uitpakken dan kun je doorgaan tot €29,95), en het aanbod breed. Te koop bij Douglas of www.douglas.nl.

Er zijn klassieke sets met kleine producten, handig voor onderweg, of met een opvallend thema, zoals macarons. Eigentijds of juist chique, er is echt voor iedereen wel iets te vinden. Leuk hoe dit typisch Britse merk (we kunnen het niet genoeg benadrukken: alles van het logo tot de producten ademt een lekker Engels sfeertje uit) nu ook Nederland gaat veroveren. Ons hebben ze alvast!