Beauty

De geuren van HEMA

Waar ga je heen als je een nieuw geurtje wilt kopen? Naar HEMA! Eh? Het is even wennen, maar de geuren van HEMA mogen er zijn.

HEMA die Eau de Toilettes van het eigen merk gaat verkopen, dat is wel even nieuws. Gelukkig, en natuurlijk, gebeurt het wel op de HEMA manier. No nonsense, duidelijk en betaalbaar: voor 18 euro heb je al een flesje van 50 ml. De moeite waard? Wij gingen op onderzoek uit.

Er zijn in totaal vijf geuren, drie voor dames en twee voor zowel dames als heren. Allen hebben een naam die begint met ‘Today I feel’, gevolgd door Energetic, Strong, Dreamy, Marvelous en Passionate. Hiermee wordt direct duidelijk wat je van de geuren mag verwachten, heel slim.

hemageuren2

De geuren benadrukken en versterken het gevoel dat je die dag hebt (of graag zou willen hebben maar nog niet helemaal opgeroepen krijgt). Wij probeerden zelf de Marvelous variant, een klassieke glamour geur, speciaal voor die dagen dat je je vrouwelijkheid extra wilt benadrukken.

Patchouli, mandarijn en jasmijn zorgen voor een redelijk zwoele, wat zware geur die geschikt is voor dag, avond en nacht. Klassiek, het soort geur dat je over tien jaar nog wilt dragen, en ondanks zijn zwaarte toch niet te overheersend. Wat ons betreft buitengewoon geschikt voor classy ladies van alle leeftijden. Leuk van HEMA!