Beauty Favourites Getest

Getest: Yves Rocher Sérum Végétal Anti-Rimpelpenseel

Een magisch penseel dat rimpels doet verdwijnen. Eén keertje aanstippen, en weg zijn ze! Enig nadeeltje: ze komen binnen een paar uur wel weer terug…

Het Anti-Rimpelpenseels uit de Sérum Végétal van Yves Rocher is net een toverstokje. We gaan met het penseeltje, en met name het serum dat daardoorheen naar buiten komt, over een rimpeltje heen, en zien deze binnen mum van tijd wegtrekken. Hoera!

Hoe werkt het? ‘In elke rimpel komt een rijke formule vrij die de rimpel van binnenuit opvult, glad maakt en naar buiten duwt.’, zo meldt het persbericht. Wij geloven het meteen, en vullen heel wat op. Het penseel is zowel over als onder de make-up te gebruiken, waarbij naar ons gevoel het effect het sterkste is als je het op een schone huid, dus onder de make-up, aanbrengt. Afhankelijk van je huid en eventuele transpiratie houdt het effect een aantal uurtjes aan, maar geen nood: het toverstafje is compact genoeg om altijd bij je te hebben, en steeds je rimpels weer weg te toveren. Verkoopprijs: 25,90 euro.