Beauty Favourites Getest

Getest: Yves Rocher haarverzorging

Yves Rocher lanceert deze maand een nieuwe lijn haarverzorgingsproducten. De producten zijn gemaakt op basis van planten en zijn er voor ieder haartype. Wij hebben 2 producten voor je uitgetest.

De Volume shampoo (5,90 euro) is er speciaal voor fijn haar. Opvallend is dat de shampoo je haar écht schoon lijkt te wassen, zonder glad laagje achter te laten, wat veelal wordt gevormd door siliconen. Fijn haar wordt hier alleen maar zwaarder van, dus de siliconen zijn bij deze shampoo weggelaten, en dat zie en voel je. Ons haar voelde na de test licht en luchtig aan en rook lekker fris.

De Haarspoeling met frambozenazijn (9,90 euro) is onze favoriet. Dit ‘glansspoelmiddel’ verdeel je voor je het haar voor de laatste keer uitspoelt over je gewassen haar. Da’s nog even oppassen, want de spoeling is dun als water, en het is dus zaak om deze direct, en precies op je haar aan te brengen. Na het uitspoelen voelt het haar nog schoner aan dan normaal en nadat we ons haar (zonder stylingproducten gebruikt te hebben) laten drogen valt de mooie glans echt op. Daarnaast is de geur om (bijna!) op te eten, heerlijke framboos. Zeker de moeite waard!