Beauty Favourites Featured Getest

Getest: vernieuwde Yves Rocher make-up

Kleur, kleur en nog eens kleur, dat is het eerste dat opvalt aan de vernieuwde make-uplijn Luminelle van Yves Rocher. Wij probeerden een aantal producten uit.

Qua oogmake-up kun je kiezen voor normale, poederoogschaduw of een 2-in-1 potlood, dat je zowel als oogschaduw als oogpotlood kunt gebruiken. De oogschaduws zijn per stuk verpakt en in 12 tinten verkrijgbaar, van licht tot donker. Wij bekeken de intens donkergroene tint ‘Vert canard’, die perfect geschikt is om donkere accenten te leggen op je ooglid. ‘Gris taupe’ is een mooie basiskleur die tussen grijs en bruin zit, en met vrijwel iedere andere tint te combineren valt. Verder vind je in het palet zowel mooie pastels als intensere tinten, die perfect met elkaar te combineren zijn.

Het multifunctionele oogpotlood is er in 4 tinten, allemaal vrij donker. Je kunt er het hele ooglid, of een deel ervan mee ‘inkleuren’, of hem gebruiken voor een lijntje langs het ooglid (boven of onder). Een fijn product waar je alle kanten mee op kunt. Let bij het aanbrengen op het gehele ooglid wel op dat de structuur vrij crème-achtig is, en dus in de plooitjes van je oogleden kan gaan zitten als je het wat al te dik aanbrengt.

Fan zijn we van de nieuwe lipgloss, waarbij je kunt kiezen tussen naturelle, lichte tinten die vooral voor een zwoele gloss zorgen, of 1 van de meer uitgesproken kleuren die het effect hebben van een goed glimmende lipstick. Een fijne zachte structuur die met de applicator makkelijk aan te brengen is, een aanrader. De make-uplijn is helemaal af met een bijpassende nagellak, die er in 12 kleuren is. Kleurrijk, maar ook een aantal naturelle kleuren. Dankzij het mini-formaat (en daarbij passende prijs) is het makkelijk om eens af te wisselen, zodat je bij iedere look de juiste nagels hebt.