Beauty Celebs Favourites Getest

Truth or Dare by Madonna

De term Truth or Dare in combinatie met Madonna is voor de jongste fans misschien nieuw, maar de dertigplussers onder ons hebben de documentaire uit 1991 vast nog in het geheugen zitten. Truth or Dare is ook de naam van Madonna’s parfum dat onlangs gelanceerd werd, en uiteraard maakte ze daar iets bijzonders van.

Truth or Dare is een moeilijk te beschrijven geur, met een naam die prima gekozen is. Binnen de geur lijkt een soort ‘gevecht’ plaats te vinden. Ruik je nu donkere geurnoten of juist lichte? Is de geur nu onschuldig of juist geraffineerd? Eén ding is zeker: sexy is hij wel!

Truth or Dare is een geur die je na 1 keer ruiken zult herkennen, uniek in zijn soort. Bloemen van het bedwelmende soort, in combinatie met vanille, hout, muskus en gekaramelliseerd amber zorgt ervoor dat de geur compleet anders is dan de standaard bloemengeur.

Een bijzondere geur, voor dames die niet bang zijn om mensen in verwarring te brengen. Die iets authentieks uit willen stralen en ervan houden op te vallen. Een geur waar wij direct verliefd op werden. Verkoopprijzen voor de Eau de parfum beginnen bij 29 euro, exclusief bij Ici Paris XL.