Beauty Favourites Featured Getest

Getest: The Body Shop Shimmer Cubes

Vaste klanten van The Body Shop kennen vast en zeker de Shimmer Cubes. Deze handige blokjes oogschaduw, per vier verpakt in een doorzichtig doosje, werden onlangs met een aantal nieuwe kleuren uitgebreid.

Zo is daar de combinatie ‘Blue moon’, met blauw, zilver, wit en zwart tinten, terwijl Pretty Pink juist voor roze, afgewisseld met grijs en wit gaat. Ook nieuw zijn Green light, Bunch of violets, Sugar Plum en Chocolate box, ieder gevuld met 1 overduidelijke hoofdkleur, en altijd gecombineerd met bijpassende tinten.

De blokjes zitten, per stuk, los verpakt in doorzichtige kubusjes. Dat werkt handig, en je kunt ook meteen zien hoe groot de blokjes zijn: een stuk groter dan in een doorsnee combi-oogschaduwdoosje! De donkere kleuren zijn zeer intens, zeker als je ze vochtig aanbrengt, terwijl bij de lichtere kleuren juist de mooie ‘shimmer’ (glans) extra opvalt.

Handig in gebruik, prima bij elkaar passende kleuren én een zeer goede houdbaarheid op de ogen. Verkoopprijs per doosje van 4 kleuren bedraagt 22 euro, en da’s meer dan waar voor je geld, zeker als je naar de grootte van de blokjes kijkt.