Beauty Favourites Featured Getest

Getest: The Body Shop Earth Lovers

Dat The Body Shop de aarde een warm hart toedraagt wisten we natuurlijk al, maar met hun nieuwe Earth Lovers producten benadrukken ze dat nog maar eens!

Deze Shower Gels zijn volledig biologisch afbreekbaar, en bevatten geen sulfaten, kleurstoffen en parabenen. Daarnaast zitten ze ook nog eens verpakt in flesjes van 100% gerecycled plastic. Veel liever voor de aarde dan dit zul je het niet snel vinden!

De Earth Lovers Shower Gels zijn er in 6 varianten, waarin de natuur wederom een belangrijke rol speelt. Voor iedere variant werden 2 bestandsdelen gekozen uit de natuur: Lemon & Thyme, Watermelon & Eucalyptus, Pear & Lemongrass, Apricot & Basil, Mint & Cucumber en Fig & Rosemary. What you see is what you get, en dus slaan de namen van de Shower Gels niet alleen op de parfums die gekozen zijn, maar bovenal voor de ingredi├źnten.

Zo zit er in de door ons geteste Pear & Lemongrass echt perensap, barstensvol vitamine C! De heerlijk frisse geur maakt je vrolijk, en het effect op je huid is ook prettig: wel schoon, niet droog en trekkerig. Onze conclusie: wil je lief zijn voor al je zintuigen, maar ook voor de natuur, dan is dit voor jou de ideale Shower Gel. Verkoopprijs per fles: 6 euro.