Beauty Favourites Featured Getest

Getest: The Body Shop Carrot Moisture Cream

The Body Shop maakt ons erg blij! Een aantal topproducten uit de jaren ’80 worden onder de noemer ‘The Body Shop Originals’ opnieuw in de winkels gebracht.

Herinner je je de Banana Shampoo nog? De Cucumber Cleansing Milk? Bij ons loopt het water direct in de mond, en dat wordt alleen maar erger bij de aanblik van ons All Time Favourite The Body Shop product: Carrot Moisture Cream.

Was het de oranje kleur, het gezonde idee, de gimmick? Wat het ook was, Carrot Moisture Cream is als je het ons vraagt nooit overtroffen. Na al die jaren konden we nu eindelijk eens testen of de legende die het product in ons hoofd is geworden terecht was!

De verpakking is iets veranderd, de prijs nog steeds erg vriendelijk: 9 euro voor 50 ml. De cream is stevig van structuur en voelbaar rijk, je moet echt even goed smeren om hem over je huid te verspreiden en in te laten trekken. Toch is de crème niet vet, al laat het wel een licht glanzend laagje op je huid achter. De Carrot Moisture Cream is prima te gebruiken voor overdag, onder je make-up, maar een royale laag doet het ook prima als nachtcrème. Ideaal als je huid droog en trekkerig aanvoelt, even smeren en je voelt je huid gewoon ontspannen en weer soepel worden.

Was de legendarische status die wij het product na zijn vertrek hebben toebedeeld terecht? Absoluut, wij zijn niet teleurgesteld! Een heerlijke crème voor iedereen, die het belangrijkste doet wat een crème moet doen: je huid soepel en zacht maken. Daarnaast ook nog eens heerlijk betaalbaar: een classic die van ons nooit meer uit het assortiment mag!