Beauty Favourites Getest

Getest: TEEEZ! in de zomer

TEEEZ! is een jong cosmeticamerk dat iedere 3 maanden een nieuwe collectie introduceert. Zo ben je qua kleuren dus altijd helemaal up to date: TEEEZ! laat zich inspireren door de laatste fashion trends! Prettige bijkomstigheid: de producten zijn heerlijk betaalbaar, zodat je zonder schuldgevoel iedere 3 maanden een compleet nieuwe look uit kunt proberen.

De zomercollectie heet Playful en Sunkissed, en bestaat uit lekkere felle, exotische kleuren. Wij probeerden een aantal producten voor je uit!

De Glitter Eyeliner (3,99 euro) is perfect geschikt om een opvallend zomers detail op je ooglid aan te brengen. De vloeibare eyeliner breng je aan met een dun kwastje, waarbij opvalt dat de kleur die je in de verpakking ziet ook echt de kleur is die op je ooglid terecht komt, net zo intens qua kleur. Ook de ‘glitterdichtheid’ is prima in orde, extra fijn is dat de glittertjes niet afgeven en gedurende de dag prima op hun plek blijven zitten.

De kleuren van de Glitter Eyeliner passen prima bij die van de Loose Powder Eyeshadow (4,50 euro). Een handig verpakte oogschaduw die je met een bolvormig sponsje makkelijk aanbrengt op je oog. Gebruik je de Glitter Eyeliner en deze oogschaduw samen dan ben je, aangevuld met wat mascara, deze zomer binnen no-time klaar met je oogmake-up. Kies voor twee contrasterende kleuren om een echt knaleffect te bereiken!

Nagellak wordt een steeds belangrijker onderdeel van je look, en dat zie je ook bij TEEEZ!. Wij zijn dol op de parelmoer blauwe Nail Lacquer (4,50 euro) die we mochten testen. Het effect is licht transparant en super zomers, alleen de droogtijd is, zeker als je meerdere laagjes aanbrengt, wat aan de lange kant.