Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Snowberry

In het assortiment van Pure Beauty Boutique (www.purebeautyboutique.nl) tref je ook de producten van Snowberry aan. Aan deze lijn werden onlangs een aantal nieuwe producten toegevoegd, waarvan wij er 2 voor je wat nader hebben bekeken.

Snowberry laat zien dat pure verzorging ook heel glamorous kan zijn. De verpakkingen met Rob Ryan artwork zijn een genot voor het oog en sluiten goed aan bij de puur natuur inhoud van de producten. Geen overbodige toevoegingen als kleurstoffen en siliconen, uitgaand van de natuurlijke schoonheid die met de producten van Snowberry een handje wordt geholpen.


Wij hebben Bright Defence Day Cream No. 2 (voor de gemengde huid) getest, een hydraterende crème met een oplichtend effect. De crème ruikt heerlijk doch natuurlijk en brengt heel gemakkelijk aan, zonder een vettig laagje achter te laten. De huid is direct lekker soepel en gehydrateerd, en na een tijdje gebruiken lijkt deze ook wat egaler en frisser, dat zal het oplichtende effect zijn. Een prettig product voor de dagelijkse verzorging van je huid.

Helemaal enthousiast zijn we over de Soothing Facial Massage Oil. Deze massageolie voor je gezicht heeft een werkelijk heerlijke geur, die je direct blij maakt. Ook je huid wordt blij, en dan vooral van de rijke olie die snel intrekt en een flinke boost geeft. Droge plekjes verdwijnen snel, trekkerige huid behoort tot het verleden en je huid ziet er, als je de olie ’s avonds voor het slapengaat aanbrengt, ’s ochtends als nieuw uit. Heerlijk om je huid zo nu en dan eens extra te verwennen, of als extraatje te gebruiken bij barre weersomstandigheden.