Beauty Getest winnen

Afgelopen: Getest: Rimmel@Home party (en WIN!)

Een middagje of avond de nieuwste make-upjes van Rimmel London uitproberen, gezellig thuis met je vriendinnen, onder leiding van een ervaren visagiste. Wie wil dat nou niet? Wij zeiden er in ieder geval geen nee tegen, en genoten volop van onze Rimmel@Home party!

Op de afgesproken tijd stond ‘onze’ visagiste voor de deur. Binnen een handomdraai toverde zij de tafel om in en waar make-up walhalla, met voor iedere deelnemer een spiegel, kwastensetje (mag je na afloop houden) en beautypaspoort. Na een korte uitleg ga je al snel zelf aan de slag, eerst met het reinigen van je gezicht, om vervolgens stap voor stap je make-up aan te brengen.

De visagiste doet iedere stap voor op 1 persoon, vaak maar voor de helft, zodat iedereen (inclusief deze proefpersoon) daarna zelf aan de slag kan. We werden gelukkig niet aan ons lot overgelaten: de visagiste liep steeds rond om vragen te beantwoorden of je op weg te helpen. Qua look ging een gedeelte van ons gezelschap voor een mooie basis, die voor een avondje uit makkelijk om te toveren is in een feestelijke make-up, terwijl onze drie jongste deelnemers zich aan smokey eyes waagden.

Op onze party waren we met in totaal 8 dames, in leeftijd oplopend van tieners via wat dertigers tot zelfs 1 zestiger, wat geen enkel probleem vormde voor de visagiste. Voor iedereen had zij persoonlijke tips & trics, zodat we er na ruim 2 uur (de tijd vloog!) allemaal op ons best uitzagen. Op dat moment kwam ook het beautypaspoort weer om de hoek kijken. Hierin schreef je tijdens de workshop steeds precies op welke producten je, op advies van de visagiste, bij jezelf aanbracht. Dit waren heel vaak producten of kleuren die we zelf niet direct hadden gekozen, macht der gewoonte, maar bijzonder goed bleken te staan. Veel van onze deelnemers waren dan ook zo enthousiast over hun nieuwe look dat ze de gebruikte producten wilden aaschaffen, en dat was natuurlijk geen probleem. De visagiste had namelijk een indrukwekkend grote koffer meegenomen, waar ieder mogelijk product, in welke kleur dan ook, in vertegenwoordigd was. Kwestie van je beautypaspoort bij de hand houden en de juiste producten eruit vissen, om deze tegen vette korting aan te kunnen schaffen. Eén product kost 5 euro, voor 15 euro heb je er vier. Scherpe prijzen, als je bedenkt dat je voor een mascara in de winkel al snel meer dan een tientje kwijt bent. Anders dan bij vele andere ‘party’s’ aan huis ligt de nadruk bij Rimmel@Home overigens niet op verkopen, er wordt totaal geen druk gezet om iets aan te schaffen. De gastvrouw wordt tijdens een party flink verwend, zij krijgt een mooi cadeau, wat in ons geval een prachtig palette met verschillende kleuren oogschaduw, blush en lipgloss was. Ook de overige deelnemers gaan met een beautycadeautje naar huis, zij krijgen allemaal 1 of meerdere producten (in ons geval een lipstick en testertje van de nieuwste geur van Kate Moss) mee.

Wij hadden een topmiddag, en jij misschien binnenkort ook. Want waar een Rimmel@Home party normaal 10 euro per persoon kost, mogen wij 2 bezoekers van Lifestylelog verblijden met een gratis party (maximaal 10 personen). Wat moet je daarvoor doen? Snel onderstaande formulier volledig invullen, en vergeet daarbij vooral je e-mailadres en telefoonnummer niet. Niet gewonnen? Surf dan snel naar www.rimmellondon.com waar je meer leest over de Rimmel@Home party, en er zelf ook eentje kunt boeken.