Beauty Favourites Getest

Getest: Rimmel Vinyl Gloss

Rimmel London introduceert deze maand de nieuwe, verbeterde Vinyl Gloss. Nog meer glans, die goed blijft zitten en niet plakt, verpakt in een nieuwe verpakking én ook nog eens lekker ruikend. De ultieme lipgloss? Wij testten het voor je uit.

De verpakking doet lekker luxe aan met zijn zilveren opdruk. Het opbrengen gaat gemakkelijk en het effect is meteen duidelijk: glans! Niet zoveel dat ieders blik meteen naar je lippen wordt getrokken, maar meer dan genoeg om je lippen te laten knallen. De door ons geteste tint Lovesick is redelijk transparant roze, maar in het palet van 10 kleuren vind je bijvoorbeeld ook knalrood.

De toegevoegde zoete vanillegeur had van ons niet beslist gehoeven, maar gelukkig trekt deze snel weg. Ook de ‘plakt niet’ belofte vinden we niet helemaal tot zijn recht komen, er zijn glosses die minder plakken dan Vinyl Gloss, maar echt hinderlijk is het niet. Dan de houdbaarheid. Die hangt natuurlijk af van hoe dik je de gloss aanbrengt, 1 dun laagje is sneller verdwenen, maar ook van hoeveel je eet of drinkt. Je lippen laten steeds een kleine afdruk achter, dus opnieuw aanbrengen in de loop van de dag is geen overbodige luxe.

Al met al is de vernieuwde Vinyl Gloss een prima lipgloss voor een prima prijs (8,99 euro), die zijn belangrijkste belofte (je lippen goed laten glanzen) prima nakomt en daarnaast je lippen ook nog eens goed verzorgt.