Beauty Favourites Getest

Getest: Rimmel 60 Seconds Nail Polish

De 60 Seconds Nail Polish van Rimmel was al snel droog, maar het onlangs gelanceerde nieuwe kwastje zorgt ervoor dat je nog makkelijker en sneller je nagels kunt lakken. Wij waren benieuwd!

Het nieuwe kwastje is platter en breder, zodat je makkelijker in 1 of 2 streken je hele nagel dekt. Het bredere kwastje zorgt er echter ook voor dat je minder secuur kunt werken, dus let wel op bij het aanbrengen. Een enkel laagje zou voldoende moeten zijn om dekkend te werken, maar afhankelijk van de gebruikte kleur kan het zijn dat je toch echt twee laagjes nodig hebt. Dit verlengt dan ook de drogingsduur. Een enkel laagje is zoals beloofd in 1 minuut droog, met een tweede laagje kun je deze tijd meer dan verdubbelen.

Door het sneldrogende karakter moet je wel wat haast maken bij het aanbrengen. Als je te lang over 1 nagel doet kan het zijn dat de lak al aan het drogen is, en je lelijke strepen krijgt als je er nog eens overheen gaat. Ons advies is dan ook om met hele dunne laagjes, met 1 tot 2 minuten tussenpauze te werken voor het mooiste resultaat.

Naast een nieuw kwastje zijn er binnen het assortiment van 20 kleuren ook 5 nieuwe kleurtjes die goed passen bij de huidige modetrends. Grijs, paars, groen en koraaltinten, perfect voor dit voorjaar. O.a. verkrijgbaar via Drogisterij.net.