Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Revlon DoubleTwist Mascara

We hebben al heel wat bijzondere mascara borsteltjes voorbij zien komen in onze Lifestylelog historie, maar vandaag hebben we wel een heel bijzonder exemplaar te pakken. Revlon DoubleTwist Mascara combineert qua borsteltje namelijk traditionele haartjes met zachte rubberen kammetjes.

Zo zorgt het ‘harige’ gedeelte ervoor dat je wimpers meer volume krijgen, terwijl de kammetjes de haartjes netjes separeren. Klinkt slim en veelbelovend, en dus een testje waardig.

De roller is stevig, dik zelfs. Wanneer je het borsteltje eruit haalt gaat deze langs een smaller gedeelte dat de overbodige mascara eraf haalt. Een gedeelte daarvan komt aan het topje van de borstel terecht, dus pas op dat je dat niet in of rond je oog smeert! Het borsteltje ziet er grappig uit en is makkelijk in gebruik. Het echte effect bereik je echter alleen maar als je het borsteltje wel min of meer draait langs je wimpers. Als je hem, zoals veel vrouwen, tegen de wimperaanzet aanhoudt en dan strijkt, dan maak je (afhankelijk van hoe je het borsteltje op dat moment houdt) gebruik van danwel het borsteltje, danwel het kammetje.

Het vereist wel wat oefening dus, maar dan heb je ook wat! Diepzwarte, mooi gesepareerde wimpers die mooi omhoog krullen. Zeker de moeite waard om aan te schaffen en mee aan de slag te gaan, al is het echt een kwestie van oefenen om het borsteltje juist te hanteren. Verkoopprijs: 11,95 euro, o.a. te bestellen via Drogisterij.net.