Beauty Favourites Featured Getest

Getest: PUPA Volume

PUPA introduceert deze maand een lipstick die je lippen niet alleen kleurt, maar meteen ook een stukje voller maakt. Uniek: PUPA Volume is een echt volwaardige lipstick, in 8 mooie nuances en met een zachte, romige glans, die zich kan meten met andere lipsticks in deze prijscategorie, en zelfs die daarboven. En dat dus met de fijne volumegevende extra!

De belofte: 5% toename van het lipvolume 10 minuten na het aanbrengen, 12% toename na 7 dagen gebruik (2 maal daags). We brengen de lipstick aan, gaan iets anders doen en werpen na een kwartiertje weer een blik in de spiegel. Verhip! Waar we bij andere producten die een volumetoename beloven soms wel érg goed moeten kijken om het effect te zien, is het hier ogenblikkelijk duidelijk: instant zwoele lippen! We zijn impressed.

We houden het een weekje vol, en zien iedere keer na gebruik deze toename ontstaan, al lijkt het effect in de loop der dagen wat af te nemen (al kan dat ook gewenning zijn). Kijken we na een week eens kritisch dan lijken onze lippen in zijn geheel wat voller, ook als we niet net de lipstick gebruikt hebben. In procenten durven wij ons niet uit te drukken, maar 1 ding durven we wel te stellen: PUPA Volume werkt. En dat voor slechts 19,50 euro.