Beauty Favourites Featured Getest

Getest: PUPA Very Vintage

De voorjaarscollectie van PUPA bestaat uit een limited edition make-uplijn onder de naam Very Vintage. De belangrijkste kleur is overduidelijk roze!

Very Vintage is gebaseerd op de jaren ’50. Grace Kelly, Audrey Hepburn en Jackie Kennedy waren ware stijliconen. Ultra vrouwelijk, verleidelijk en klassevol.

In de collectie vind je een oogschaduw die er in 3 varianten is, allemaal met een zachte en wat hardere kleur om de ogen mooi te benadrukken. Dat doe je nog eens extra met de Glossy Eyeliner die wij hebben getest. Waar een normale vloeibare eyeliner een mat lijntje maakt, zorgt deze voor een vinylachtige look, om je ogen stijlvol doch opvallend te omlijsten. Heel mooi!

De Brilliant Gloss Effect lipstick is semi-transparant en zorgt voor een mooie, licht glossy look op je lippen. Heel naturel, maar toch gekleurd én heerlijk zacht. Ook het Blush Trio is dit seizoen overwegend roze, waarbij je ook kunt kiezen voor een meer perzikachtige tint. De nagels tenslotte worden ook niet vergeten. Wij zijn verliefd op de knalroze, bubbelgumachtige Tiffany Fuchsia tint!