Beauty Favourites Getest Highlight

Getest: PUPA najaars make-up

PUPA introduceert ieder seizoen een nieuwe make-up collectie, met producten en kleuren die volledig op elkaar zijn afgestemd. Dit seizoen kiezen zij voor ‘Baroque Couture’, verleden ontmoet heden met een barokke, vrouwelijke en sierlijke look. Wij probeerden een aantal producten voor je uit.

De bekende Baked Eyeshadow is er in 4 nieuwe tinten (14,50 per stuk), van intens roze-rood, smoky brown en groen tot pastel roze. Wij testten de tinten Mystery Pink en Emerald Green, waarbij Mystery Pink het prima deed als lichte highlighter, terwijl Emerald Green (zeker als je hem wat zwaarder aanbrengt) een perfecte catchy accentkleur is. Mooi met elkaar te combineren!

Om je ogen helemaal ‘af’ te maken is er de Eyeliner Pencil & Hairstick in de tint Baroque Gold (12,50 euro). Het effect op je ogen is glinsterend, in een lichte tint met gouden glans die makkelijk en mooi te vervagen is. Het uiteinde van het penseel is extra lang en dun aflopend, het idee is dat je hiermee je haar in een mooie krul kunt draaien. Van ons had dat niet direct gecombineerd te worden met de Eyeliner, al is het maar omdat deze daar onhandig lang van wordt, en nauwelijks in een make-up tasje past.

Van de Baroque Blush, verkrijgbaar in de tinten Pink Delight en Brown Delight (22,95 euro per stuk), zijn we fan. Het barokke motiefje waarin de poeder bovenop geperst is verdwijnt natuurlijk snel, wat jammer is voor het oog, maar het poeder is werkelijk zijdezacht en geeft je een heel gezond, naturel blosje. Fijn als je geen fan bent van opvallende blush.

Het meest opvallende product is misschien wel de Shimmering Powder (24,95 euro), vooral door de prachtige klassieke verpakking natuurlijk. Een klein kneepje zorgt voor een explosie van kleine glittertjes, die je huid en haar laten glinsteren. Qua kleur past dit poeder perfect bij de rest van de lijn, er is gekozen voor ‘Shimmering Pink’.