Beauty Favourites Featured Getest

Getest: PUPA Nail Art Kit

Nail art is in, nagellak die tijdens het drogen barstjes gaat vertonen de laatste trend. Het is dan ook niet vreemd dat PUPA hierop inspringt en komt met Nail Art Kits in drie verschillende kleuren: Silver & Black, Gold & Rouge en White & Violet. Wij testten een setje voor je uit!

De gebruiksaanwijzing staat duidelijk vermeld op de verpakking: je brengt eerst de onderste laag aan, laat deze 4 minuten drogen, en doet er dan een laagje van de speciale topcoat overheen. In 1 streek, da’s belangrijk voor het effect. Wij volgen de aanwijzingen, waarbij we de neiging moeten onderdrukken om de toplaag heel netjes en dekkend te maken: da’s niet nodig, en kan zelfs een minder mooi resultaat opleveren.

Binnen een paar seconden begint de toplaag inderdaad te barsten, en komt de onderlaag als in een marmer patroon doorheen. De houdbaarheid is vervolgens redelijk. Een normale nagellak, zeker met een goede topcoat, blijft langer zitten dan deze lakjes, maar als je een beetje voorzichtig doet kan het zeker 1 of meerdere dagen mee.

Dit soort nagellakjes komen de laatste tijd steeds meer opzetten, en we voorspellen dat dat nog wel even door zal gaan, en binnenkort ieder nagellakmerk een dergelijke variant in zijn assortiment heeft. Van de Nail Art Kit van PUPA kunnen wij in ieder geval zeggen dat de kwaliteit dik in orde is en de prijs (11,90 per setje) bijzonder redelijk. Wat ons betreft mogen er nog heel wat kleurencombinaties volgen!