Beauty Getest

Getest: PUPA Matt Extreme Compact Eyeshadow

Pure, intense kleuren oogschaduw: het is vaak goed zoeken. PUPA introduceerde onlangs Matt Extreme Compact Eyeshadow (14,50 euro), en wij waren benieuwd of het hen wél gelukt is om pure kleur om te toveren tot oogschaduw.
De Matt Extreme Eyeshadow is er in 12 verschillende kleuren, van wit tot zwart, zowel in natuurlijke tinten als juist de trendy kleurtjes. Iedere verpakking is voorzien van een applicator en een spiegeltje, zodat je ook onderweg even makkelijk je ogen bij kunt werken. Ondanks de redelijk harde kleuren is de oogschaduw, door het gebruik van micro-wassen, zacht om te voelen, licht crème-achtig.

Wij testten zowel enkele lichtere kleuren (wit en zilver) als 2 heel donkere tinten (donkerblauw en zwart). Met name deze donkere kleurtjes hebben een extreme dekking, 1 streekje is voldoende om de kleur duidelijk op je ooglid aan te brengen. De lichtere kleuren hebben die dekking wat minder, maar zijn nog steeds mooi puur van kleur. De oogschaduw blijft extreem goed zitten, je kunt er met je vingertoppen overheen wrijven zonder hier noemenswaardige sporen van te zien. Ook na enkele uren dragen zit de oogschaduw nog prima op de ogen, en niet opgeklont in de kleine rimpeltjes rondom het ooglid, zoals we helaas ook vaak genoeg meemaken. Wij zijn zeer tevreden!