Beauty Favourites Featured Getest

Getest: PUPA Magnetic Nailart Kit

PUPA weet altijd weer leuke, nieuwe nagelproducten te verzinnen. En al zagen we nagellakjes met magnetische deeltjes al vaker voorbij komen, we vinden de nieuwe Magnetic Nailart Kit toch het testen en vermelden waard.

Hoe werkt het? Je brengt de nagellak aan op je nagels, en plaatst deze direct onder de bijgeleverde magneet. Even wachten, en je zult zien dat er op je nagel een streepjespatroon is verschenen! Magie? Nee hoor, magnetisme!

In de nagellak zijn namelijk metalen deeltjes verwerkt, die door de magneet worden aangetrokken. Zij nemen het patroon van de magneet over, en verschijnen daardoor in streepjes op je nagels. In de kit zijn twee magneetjes meegeleverd, 1 met horizontale streepjes en 1 met diagonale streepjes, voor de afwisseling.

Om de nagellak juist aan te brengen moet je alle stappen heel goed opvolgen. Dat begint al met het grondig schudden van het flesje, zodat de metalen deeltjes goed door de nagellak verspreid zijn. Daarna een dun laagje aanbrengen en meteen de magneet er zo dicht mogelijk op houden. Met name dat onderdeel vereist wat oefening: te ver eraf en het patroon komt niet door, te dicht erop en je raakt met de magneet je nagellak aan. Na een keer of drie ging het ons echter prima af, en waren we blij verrast door het resultaat. Strakke streepjes, alsof je net een uur in de nagelsalon hebt gezeten!

De PUPA Magnetic Nailart Kit kost 9,95 euro en is een limited edition. Meer informatie op www.pupa.nl.