Beauty Favourites Featured Getest

Getest: PUPA Folk Waves najaars make-up

Van alle make-up introducties zijn die in de herfst misschien wel de mooiste, met hun vaak diepe, warme kleuren. De nieuwe collectie van PUPA, Folk Waves, is daar een perfect voorbeeld van.

Ieder seizoen zet PUPA een zeer complete look neer, die altijd perfect past bij het modebeeld. Dit keer draagt de collectie de naam Folk Waves, en bestaat hij uit intense kleuren, met een tikje jaren ’70.

Op de ogen breng je de Luminys oogschaduw aan (15,50 per stuk), waarbij je de keuze hebt uit een de glanzende ‘pearl’ variant of de wat zachtere ‘satin’. De kleuren die overheersen zijn koper, bruin, aubergine en teal blue, terwijl zachtere beige of grijze kleuren mooie lichtere accenten leggen. De oogschaduws zijn zeer kleurecht, en zijn extra intens als je ze vochtig aanbrengt (vooral een aanrader bij de wat donkerdere kleuren). Fijn is dat er in de collectie ook aan bijpassende eyeliners is gedacht!

De wangen blijven in deze look redelijk neutraal, met een roze blush. Leuk is dat in de Blush Trio drie roze tinten en texturen gecombineerd zijn: van licht tot donker, van mat tot extreem stralend.

Qua lippen is, zo stelt PUPA, oranje het nieuwe rood. Dan hebben we het gelukkig niet over het harde, felle oranje (dat zou verboden moeten worden!), maar over een prachtige, dieporanje kleur die de meeste mensen wél mooi staat. Toch iets te heftig? De Diva’s Rouge lipstick (18,50 euro) is er ook in Nude Beige, voor een wat zachtere look. Tenslotte lak je met de goed dekkende Lasting Color nagellak (6,25 euro) je nagels precies in de kleuren van je make-up, voor een complete look.