Beauty Getest

Getest: PUPA Black & Gold

De kerstdagen komen eraan, en oh wat kijken we er naar uit. De gezelligheid, de lichtjes, de dinertjes… en de feestdagencollectie van PUPA!
Voor hun Black & Gold lijn lieten zij zich inspireren door de jaren 40 en 50, supervrouwelijk, sensueel en mysterieus dus. Make-up om mee te experimenteren, om jezelf eens wat heftiger en opvallender mee op te maken dan tijdens de rest van het jaar. Wij mochten een aantal producten bekijken en proberen.

Het meest in het oog springende product is zonder twijfel de Shimmering Spray (23,95 euro). Deze flacon doet je in eerste instantie misschien denken aan een ouderwtse parfumfles, maar als je in het balletje knijpt zul je zien dat het effect heel anders is: er komt poeder uit! Mooi, glanzend highlightpoeder om jezelf een echte glamourous look te geven. Spray wel voorzichtig en richt op de gebieden waar je wilt schitteren, want voor je het weet zitten zowel jijzelf als je omgeving helemaal onder de glitters (wat overigens wel hartstikke feestelijk is natuurlijk).

De Baked eyeshadows (14,95 euro) die we al kenden van PUPA worden voor deze feestdagen in 4 nieuwe versies uitgebracht. In alle 4 de uitvoering voert zwart de basis, gecombineerd met goud, rood/paars, blauw of groen. Heftige kleuren dus, maar door de glanzende parels ook superfeestelijk. Mooi voor ‘christmas smokey eyes’ of gewoon een heftige, feestelijke look.

Je ogen maak je extra feestelijk af met de Metallic Mascara (15,25 euro). Deze mascara in goudkleur kun je over je hele wimpers gebruiken, maar je kunt er (al naar gelang je look en persoonlijke voorkeur) ook voor kiezen om het te gebruiken als extra accentje bovenop je zwarte mascara. Het aanbrengen is wel even wennen, dat gaat niet middels een borsteltje maar met een geribbeld stokje. Vergeet niet om voordat je je feestelijke make-up aan wilt gaan brengen eerst even goed te oefenen, zodat je het aanbrengen goed onder de knie hebt en niet de rest van je make-up verpest.

Ook de lippen kunnen natuurlijk goed knallen deze kerst. Er zijn twee nieuwe New Chic lipsticks (17,95 euro), uitgevoerd in een houder met spiegeltje. Practisch! De tint Intense Red die wij testten was echt rood-rood, filmsterrenrood, met een glanzende finish. Ben je meer van de gloss dan kun je kiezen voor de Sparkling Gloss (15,00 euro). Superveel glans, en voor de gelegenheid natuurlijk ook weer een vleugje gouden parels.