Beauty Favourites Getest

Getest: ProSet Glamour Sprays

Glittersprays zijn met het oog op de naderende feestdagen erg leuk en opvallend, maar hoe vind je een variant die je niet meteen in een aan alle kanten glinsterende kerstengel verandert? Een subtiele? Door de nieuwe Glamour Sprays van ProSet te kiezen, als je het ons vraagt.

Deze sprays zijn er in zilver en goud, en kunnen zowel op je huid als in je haar gebruikt worden. Goed schudden, en dan afhankelijk van het resultaat even snel sprayen, of wat langer op 1 plek richten als je deze er echt uit wilt laten springen. In ons geval leek de zilveren variant wat sterker geconcentreerd dan de gouden, dus test de bus eerst even op een tissue om in te schatten hoe je het juiste effect krijgt.

De sprays zijn licht geurend, maar niet zodanig sterk dat ze kunnen ‘vloeken’ met je parfum. Nadeel aan glitters is wel altijd dat ze nogal afgeven, en je dus overal een feestelijk spoor achterlaat, en ook op je kleding achterblijven. Maar hé, als het feest is mag je uitpakken! De ProSet Glamour Sprays kosten 2,99 euro per stuk.