Beauty Favourites Getest

Getest: Playboy geuren

Playboy pakt het goed aan, met de gelijktijdige introductie van maar liefst 3 nieuwe damesgeuren. De geuren weerspiegelen de drie stappen om een man voor je te winnen, van flirten, via verleiden, naar volledig veroveren. Wij namen de proef op de som!

We beginnen met ‘Play it Lovely’, een zachte, zoete, onschuldige geur die je van je liefste kant laat zien. Warme amber, patchoeli en tonkaboon zorgen er echter voor dat ook in deze geur al een klein beetje van je verleidelijke aard naar boven komt. Een geur die je rustig naar je werk kunt dragen, zeker als daar een aantrekkelijk manspersoon rondloopt!

De volgende stap is ‘Play it Sexy’, de geur waarmee je laat ruiken dat je meer bent dan alleen lief en onschuldig. Donker, licht pittig door een vleugje roze peper en toch ook weer zacht door wat vanille. Een prima geur voor een spannende avond, voor velen waarschijnlijk een beetje te zwaar om zomaar casual te dragen.

De laatste geur is ‘Play it Spicy’, voor de momenten dat je de man van je keuze héél dicht bij je hebt. Pure sensualiteit, zoet, zacht en licht bedwelmend. De geur om te dragen als je een vrij sterk vermoeden hebt hoe de avond gaat eindigen…

Playboy zet met deze 3 geuren een heel duidelijk concept neer, van licht tot zwaar. Alledrie de geuren zijn op en top vrouwelijk en ook qua design natuurlijk helemaal Playboy, met de kenmerkende bunny oortjes. De Eau de Toilettes koop je al vanaf 12,99 euro per stuk, en dat is voor de kwalitatief goede geuren echt een koopje.