Beauty Favourites Getest

Getest: OPI Texas Collection

OPI verrast ons ieder seizoen weer met een nieuwe collectie nagellakjes waarbij altijd 1 thema centraal staat. Dit voorjaar is dat Texas, de Amerikaanse staat die niet altijd bekend staat om zijn verfijnde smaak, maar absoluut kleurrijk is.

De kleuren die je in deze collectie vindt zijn, geheel volgens de trends, absolute statements. De tijd dat je je nagellak aanpaste aan je outfit is voorbij, nagellak vormt tegenwoordig een belangrijk onderdeel van je look!

Er zijn kleuren voor iedereen: groen, bruin, blaud, grijs en veel, heel veel rood/roze en oranje tinten. Wij testten 2 tinten voor je uit. ‘San Tan‐tonio’ is een warme ’tan’ (licht gebruinde) kleur die je handen en nagels altijd een verzorgde, redelijk neutrale, maar toch opvallende look geven. Staat erg mooi en chique op wat langere nagels!

Big Hair… Big Nails is als je het ons vraagt een echte blikvanger. Roze met een klein vleugje zacht perzikoranje. Typisch een tint die je wel op een juiste manier met je kleding moet combineren om een al te kleurrijke (lees: vloekende) look te voorkomen. Een ‘we hebben zin in de zomer!’ kleur die niet in je collectie mag ontbreken. Zeker niet omdat deze tint (net als 5 andere kleuren uit deze collectie) zijn uitgerust met de nieuwe Frozen Lemonade finish, een speciale afwerking die pas in 2012 echt gelanceerd zal worden, maar nu al te bekijken is in deze collectie. De naam zegt het al, je nagels zien eruit alsof ze bedekt zijn met een laagje waterijs of slush puppie. Niet helemaal transparant, maar ook niet helemaal dekkend, maar zeker op en top zomers! De verkoopprijzen van de lakjes zijn 13,95 euro per stuk.