Beauty Favourites Featured Getest

Getest: OPI Shrek Forever After collectie

We moeten nog heel even geduld hebben. Shrek After Forever draait pas in juli in de bioscoop, en de bijbehorende OPI nagellakcollectie vind je pas in juni in de winkels. Maar een beetje voorpret kan geen kwaad, toch?

Zoals we gewend zijn van OPI zijn alle nagellakjes binnen deze collectie weer voorzien van passende, originele namen. Funky Donkey, What’s with the Cattitude, Rumple’s Wiggin’, Who the Shrek Are You?, Ogre-the-Top Blue en Fiercely Fiona, zo heten de paarse, blauwe en groene tinten waar de collectie uit bestaat (13,95 euro per stuk). Daarnaast is er ook een leuk minisetje met de belangrijkste kleuren (17,95 euro).

Wij hebben de Shrek-groene ‘Who the Shrek Are You?’ en lichtgroene (bijna gele) Fiercely Fiona voor je getest. De kleurtjes dekken mooi en snel, 1 stevige laag of 2 dunne laagjes is voldoende voor een mooi, glanzend opdrogend resultaat. De kleuren zijn heftig, voor velen misschien niet direct voor dagelijks gebruik, maar wel superzomers en lekker opvallend.

Om je een impressie te geven van hoe het er aangebracht en wel uitziet hebben wij beide kleuren voor je op een nagelwiel aangebracht. Een collectie voor echte fans, niet alleen van Shrek maar zeker ook van OPI.