Beauty Favourites Featured Getest

Getest: OPI Burlesque collectie

De feestelijke Burlesque collectie van OPI is vanaf november te koop (13,95 euro per stuk), en bevat een aantal nagellakjes waarmee je deze feestdagen alle aandacht naar je handen weet te trekken.

De Burlesque collectie is gebaseerd op de gelijknamige musical speelfilm met Cher en Christina Aguilera die vanaf half december in de bioscoop te zien is. Glamour, over-the-top en show zijn de belangrijkste elementen van deze film, én de nagellakjes.

De collectie bestaat uit 2 delen: The Shimmers (subtiele glinstering en juweelachtige gloed) en The Glitters (sprankelende glitters). Uit The Shimmers tessten wij Ali’s Big Break, een dieprode, glamourous tint die als je hem in 1 laagje opbrengt wat roze lijkt, en bij 2 laagjes echt vurig van je nagels knalt. Chique en toch opvallend!

Uit The Glitters testten we ‘Glow Up Already!’, sprankelend groen, met ook wat goud en een klein beetje rood erin verwerkt. Als je het ons vraagt dé kerstnagellak van 2010! Breng hem in 1 laagje aan voor een klein beetje transparant effect, kies voor 2 laagjes als je wilt dat de glitters dekkend zijn (onze voorkeur). Hou er wel rekening mee dat glitters, zeker in zo’n geconcentreerde hoeveelheid, lastig van je nagels te verwijderen zijn! Kies voor een goede remover, en laat deze eerst even inwerken voor je gaat boenen.