Beauty Getest

Getest: Olaz Total Effects Touch of Foundation en Touch of Concealer

Olaz heeft iets slims gedaan: haar populaire Total Effects producten zijn ‘in de mix’ gegaan met de make-up producten van Max Factor, met een lichte foundation en concealer als resultaat.
Total Effects Touch of Foundation (verkrijgbaar in licht en medium) is de bekende Total Effects dagcrème, met daaraan toegevoegd Max Factor Foundation. Wij testten het product, en waren enthousiast. De dekking is wat lichter dan met een reguliere foundation, maar wel precies genoeg om te zorgen voor een egalere, natuurlijk ogende huid. Daarnaast is het product natuurlijk ideaal als je geen zin hebt om ‘s morgens veel tijd te verliezen: met 1 product verzorg je je huid, en heb je meteen een mooie basis make-up te pakken. Doordat de foundation is gemengd door de crème gaat het aanbrengen heel gemakkelijk, en heb je minder kans op vlekken en vegen dan wanneer je een ‘pure’ foundation gebruikt.
Speciaal om het gebied rond je ogen er wat frisser uit te laten zien is er ook een Touch of Concealer. In dit product wordt de Olaz oogcontour crème gemengd met Max Factor concealer. Op die manier zorg je dat donkere wallen direct minder zichtbaar zijn, en zorg je er tegelijk voor dat de huid rond je ogen goed verzorgd wordt. Ook dit product hebben wij getest, waarbij dezelfde voordelen als bij de foundation gelden. Concealer is wat dekkender dan foundation, en daardoor best lastig aan te brengen: je doet het snel te dik, met rare vlekken als gevolg. Door deze Touch of Concealer aan te brengen als ware het een oogcrème (heel dun) kun je eigenlijk nooit de fout ingaan, en is het effect vele malen natuurlijker dan wanneer je een losse concealer gebruikt.

Wat ons betreft een zeer geslaagde mix van 2 merken dus. Ook de prijs is fijn: zowel de Touch of Foundation als de Touch of Concealer kosten 19,95 euro.