Beauty Getest

Getest: Olaz Regenerist 30-second Wrinkle Filler

Fillers worden steeds populairder, maar het (semi) permanente karakter ervan weerhoudt aardig wat mensen van een bezoekje aan de platisch chirurg. Er zijn echter ook fillers die je gewoon zelf kunt aanbrengen, en waarbij het effect slechts tijdelijk is. Wij testten de Olaz Regenerist 30 Second Wrinkle Filler (23,99 euro) die sinds deze maand in de winkel ligt. In Amerika is het sinds de lancering de No. 1 wrinkle filler, dus we waren erg benieuwd!

Het idee: je brengt de wrinkle filler met behulp van de applicator aan in de rimpel, waarna het product binnen 30 seconden zijn werk doet. In eerste instantie vult het de rimpels op, de tweede fase zorgt er door middel van het met een flexibel laagje vasthouden van vocht in de huid (gedurende 8 uur) voor dat het effect lang aanhoudt en de huid (inclusief opgevulde rimpel) ondertussen wel soepel blijft. ’s Morgens aanbrengen zorgt ervoor dat je de dag rimpelloos doorkomt: dat klinkt goed!

Gewapend met het tubetje zochten wij een rimpeltje uit. De keus viel op zo’n, bij iedereen boven de 30 wel bekend, vervelend rimpeltje rond de ogen. Voorzichtig brachten we de filler aan, en bleven in de spiegel kijken. En daarin, wonderen bestaan nog, zagen we de rimpel binnen een halve minuut verdwijnen! Het kostte heel wat rare fronsen om hem de uren daarna weer een beetje terug te vinden, pas na ruim 8 uur bleek het product uitgewerkt. Wij zeggen: briljant! Een betaalbaar product dat binnen minder dan een minuut zorgt voor een jonger uiterlijk: Olaz bewijst maar weer eens voorop te lopen op het gebied van productinnovaties voor het grote publiek.

O.a. te bestellen via Drogisterij.net.