Beauty Featured Getest

Getest: Nivea Double Effect

Producten waarmee je tijd of ruimte kunt besparen zijn bij ons favoriet. Natuurlijk, het is heerlijk om ruimschoots de tijd te nemen en met allerlei flesjes en dingetjes aan de slag te gaan, maar een beetje efficiency onder de douche kan er ook zomaar voor zorgen dat we ’s morgens een paar minuten langer in bed kunnen blijven liggen!

Nivea introduceert Double Effect Douche- en Scheercrème (3,39 euro), een doucheproduct dat ook meteen als scheercrème dienst doet. Wij onderworpen dit duo-product aan een test. In eerste instantie lijkt het op een normaal doucheproduct, maar al snel blijkt dat er toch een verschil is. Waar je normaal het sop zo van je lijf afspoelt, blijft deze crème een stuk beter aan je huid ‘plakken’.

Door dit gladde laagje kun je er makkelijk met je scheermesje overheen, zonder bang te hoeven zijn dat je je snijdt of je huid in een velletje schuurpapier verandert. Ook nadat je er met je mesje overheen bent gegaan blijft je huid zacht en glad aanvoelen, de avocado-olie in de crème doet prima zijn werk!

Veel producten met een dubbele functie zijn het ‘net niet’, maar scheren en douchen blijken prima te combineren. Je huid wordt schoon en zacht, het scheermesje doet moeiteloos zijn werk. Ook een tip voor in de vakantiekoffer, dat scheelt weer ruimte!