Beauty Favourites Featured Getest

Getest: New York Color

Vanaf maart zijn de, in het buitenland al zeer populaire, producten van New York Color (NYC) ook te koop in Nederland. Je kunt ervoor terecht bij het Kruidvat, en wij zouden je zeker aanraden eens een kijkje te nemen!

Opvallend zijn de lage prijzen. Naggellak voor 2,29 euro, foundation en mascara voor 4,99 en longlasting lipstick voor 3,99. Fijn! Ook prettig: de grootte van het assortiment. Werkelijk ieder cosmeticaproduct dat je zoekt, tot aan fake lashes aan toe, is te koop, en dan ook vaak nog eens in tal van kleurvarianten.

Wij hebben een groot deel van de lijn voor je bekeken, en waren blij verrast over de prijs/kwaliteit verhouding. Zo zijn de producten zeer kleurecht: de kleur die de oogschaduw in de verpakking heeft, heeft hij ook op je ogen. De mascara’s (je kunt kiezen voor volume of juist voor perfect gescheiden wimpers) doen wat ze beloven en de nagellakjes leveren eveneens prima kwaliteit. Leuke extra is dat bij de multi colour oogschaduw verpakkingen ook direct wordt aangegeven welke kleur je dient te gebruiken op je ooglid, welke om accenten aan te brengen en welke om te highlighten.

Onze favoriet is de Smooch Proof LipStain, die belooft 16 uur te houden en ook echt een heel eind in die richting komt. Je brengt hem aan middels een spitse ‘viltstift’ punt, waardoor je heel precies kunt werken. De ‘inkt’ trekt in je lippen zonder deze uit te drogen, en zorgt ervoor dat ze heel de dag gekleurd blijven. Mis je een glimmertje, dan breng je er gewoon een gloss overheen aan.

NYC brengt een complete lijn met producten die je dankzij hun lage prijs rustig eens kunt uitproberen zonder je er een buil aan te vallen. De verpakkingen zijn simpel doch kleurrijk en functioneel. Een zeer geduchte, want kwalitatief sterke, concurrent op het gebied van budget make-up!