Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Max Factor Vibrant Curve Effect Lipgloss

Max Factor introduceert in mei een gehele nieuwe lipgloss lijn. Deze Vibrant Curve Effect Lipgloss is er in 15 tinten, dus voor ieder wat wils. Ook de prijs is zeer vriendelijk, 11,99 euro per stuk. Maar de grote vraag is natuurlijk: hoe is deze lipgloss in gebruik? Wij testten het voor je uit.

De belofte is een mooie glans en voller lijkende lippen. De nieuwe ShineSculpt Applicator speelt hierin een grote rol. Deze spons applicator is anders dan je gewend bent. De tip is toelopend, terwijl het bredere gedeelte voorzien is van groeven. Deze groeven nemen meer lipgloss op, om deze gelijkmatig te verdelen over je lippen. Zo worden je lippen in zijn geheel goed gedekt, wat een ‘volle’ look geeft.

Nog een mooie belofte: geen geplak. De lipgloss heeft namelijk een lage viscositeit zoals dat heet, wat ervoor zorgt dat je lippen niet op elkaar plakken. Er zijn veel lipglosses die dit beloven, maar helaas niet al te veel die dit ook nakomen. Zal dat in dit geval anders zijn.

Absoluut! De lipgloss glimt uitbundig, maar plakt werkelijk totaal niet. Fijn! Afgeven doet ‘ie overigens wel, dus meerdere malen per dag opbrengen is geen overbodige luxe. De applicator is prettig in gebruik, 1 streek over de lippen is genoeg om ze in zijn geheel te kleuren en de spitse tip zorgt ervoor dat je nauwkeurig kunt werken. De lichtere kleuren zijn behoorlijk transparant en geven vooral veel gloss, de donkerdere kleuren (zoals de rode tint Artistic) geven behoorlijk wat kleur aan je lippen. Een zeer geslaagde introductie, o.a. verkrijgbaar via Drogisterij.net.