Beauty Favourites Getest

Getest: Max Factor Lash Extension Effect Waterproof

Een nieuwe mascara introductie zo in de eerste weken van 2010, Max Factor Lash Extension Effect Waterproof mascara (16,99 euro). Vandaag is het tijd voor een uitgebreide test van dit product!

Het borsteltje is voorzien van heel veel, heel dunne ‘haartjes’. Deze zorgen ervoor dat je wimpers gegarandeerd perfect gesepareerd worden, klonters zijn onmogelijk. Het is een kwestie van smaak, er zijn genoeg mensen die de voorkeur geven aan een wat grover borsteltje, maar wij zijn dol op dit ‘fijnere werk’.

Eén laagje zorgt voor mooie donkere wimpers, een redelijk natuurlijk effect. Meerdere laagjes geven een wat duidelijker zichtbaar effect, waarbij niet alleen lengte maar ook volume ontstaat. Dan de waterproofheid. Daar kunnen we kort over zijn: die is er. Tranen van de kou liepen tijdens de test over onze wangen, maar de mascara bleef op zijn plaats. Totdat we er met een watje met make-up reiniger overheen gingen: weg! Ook niet onbelangrijk, en nogal eens een ‘aandachtspuntje’ bij waterproof mascara’s.

Een zeer dikke voldoende dus, en een prima mascara voor iedere dag voor iedereen die van zeer gelijkmatig aangebrachte, heel de dag houdbare mascara houdt.

O.a. te koop via Drogisterij.net