Beauty Getest

Getest: Max Factor False Lash Effect mascara

Een mascara die je wimpers hetzelfde effect geeft als valse wimpers, die aan een opmars bezig zijn dat doen: dat wilden wij wel even testen! We hebben het hier over de False Lash Effect mascara van Max Factor (16,99 euro), die vanaf februari in de winkels ligt.

Het eerste dat opvalt is het borsteltje: 25% dikker dan Max Factors bestaande borsteltjes en met 50% meer borstelhaartjes. Dat zie je: enorm veel kleine (kunsttof) haartjes staan klaar om je wimpers te lijf te gaan. Fijn is dat er door de smalle opening geen overtollige mascara op het borsteltje terecht komt: zo doe je niet alleen langer met je mascara maar voorkom je ook nog eens klontjes.

Het aanbrengen van de mascara gaat soepel en kan heel precies. Door het lengteverschil van de borstelhaartjes wordt ieder wimperhaartje makkelijk ‘gepakt’ en kan een kind de was doen. Na het aanbrengen zijn je wimpers direct mooi gedekt en opvallend goed gesepareerd, tijdens het drogen zet de mascara nog iets uit zodat je wimpers nog meer opvallen.

Ben je een liefhebber van de naturel look, waarbij je mascara draagt zonder dat dit van meters afstand zichtbaar is? Dan is False Lash Effect waarschijnlijk je ideale mascara: doordat ieder haartje van een eigen laagje wordt voorzien, heb je absoluut geen last van klontjes of aan elkaar plakkende wimpers. Ga je juist voor de wat duidelijker aanwezige wimpers? Ook dan kun je met deze nieuwe mascara prima uit de voeten. Wanneer je namelijk 2 of meer laagjes aanbrengt zul je zien dat je binnen no time prachtige, opvallende wimpers hebt waar geen vals exemplaar tegenop kan.

Max Factor is online te koop via o.a. Drogisterij.net