Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Max Factor Colour Elixir Lipstick

De Colour Elixir Lipstick van Max Factor maakt deel uit van de Elixir collectie, waarin je ook nog een lipliner en foundation vindt. De producten zijn herkenbaar aan hun goudkleurige verpakking én hun verzorgende formules die je niet alleen op de korte, maar zeker ook op de lange termijn mooi maken.

De lipstick bestaat voor 60% uit een verzorgend elixir dat is samengesteld uit o.a. Aloë Vera- en shea boter, avocado en anti-oxidanten uit witte thee. Superverzorgend dus, en ultra zacht voor je lippen. Maarre… hoe zit het met de kleur?

Er zijn 10 kleuren te koop, met voor ieder wat wils. De pittig rode ‘Ruby Tuesday’ of juist de zachtroze ‘English Rose’, het is maar net waar je voorkeur naar uitgaat. Onze favoriet is de rood-paarse ‘Mulberry’, die zeker donkerharigen goed staat: intense lippen, zonder dat je van meters afstand ziet dat er lipstick aan te pas is gekomen om dat effect te bereiken.

De houdbaarheid op de lippen is prima te noemen. De lipstick is niet vet of glossy, en plakken doet hij dus niet. Na een maaltijd of een paar glazen drinken kun je de kleur beter opnieuw aanbrengen, maar sporen achterlaten doe je in ieder geval nauwelijks. De lippen voelen tijdens het dragen niet aan alsof je een lipstick op hebt, eerder het effect van een lipbalm, en zien er mooi zacht en soepel uit. Een prettige lipstick met een prima prijs: 12,49 euro.