Beauty Favourites Featured Getest

Getest: Max Factor 2000 Calorie

De 2000 Calorie Mascara van Max Factor betaat al 20 jaar, en dat is een mooi moment voor een nieuwe verpakking en een nieuwe variant: de 2000 Calorie Curved Brush Volume & Curl mascara, voor wimpers met een stevige krul.

Wij testten ter ere van het twintigjarige bestaan de 2000 Calorie Dramatic Volume, en zijn nog steeds enthousiast over deze klassieker. De mascara brengt in 1 keer een goede, dekkende laag aan, zonder klontjes. De mascara is vrij dun, maar droogt verrassend snel, dus weinig kans op uitlopers of vlekken. Geen plakkende wimpers of ‘spinnenwebben’, maar mooie, gesepareerde wimpers die stuk voor stuk een flinke volumeboost hebben gekregen.

Het is niet voor niks dat de 2000 Calorie Mascara al 20 jaar een succes is. Een goed product met een trouwe schare fans, dat dankzij zijn nieuwe jasje nog minimaal 20 jaar mee kan. De nieuwe Max Factor 2000 Calorie mascara’s zijn vanaf deze maand te koop voor 12,99 euro. Je kunt kiezen uit Dramatic Volume Black of Black/Brown, Curved Brush Volume & Curl (black) en Waterproof Volume Black of Black/Brown.