Beauty Favourites Getest

Getest: Lush Colour Suplements

Mix & match, dat is het motto van de nieuwe Colour Suplements van Lush. Deze ‘multi-purpose base colour’ is een potje met daarin een geconcentreerde foundation, die je direct op je huid kunt aanbrengen als je houdt van een dekkend effect.

Nog leuker is het echter om je eigen getinte moisturiser te mixen. Gewoon een kwestie van wat moisturiser (of dagcrème) op je hand smeren en er wat Colour Supplement doorheen mengen, net zolang tot je jouw ideale kleur en dekking hebt gevonden (die natuurlijk door het jaar heen, afhankelijk van je eigen tint, kan veranderen). Let er bij het aanbrengen vervolgens wel op dat je je mix goed in moet masseren, de basis is tenslotte een moisturizer en deze blijft anders met toegevoegde kleur en al op je huid liggen.

Er zijn 4 verschillende tinten (Light en Dark Yellow, Light en Dark Pink), maar mocht jouw ideale kleur toch nog niet tussen zitten kun je de tinten natuurlijk ook mengen. Het fijne aan de Colour Supplements is hun basis van soja olie en rijstolie, die in tegenstelling tot minerale olie je poriën niet verstoppen en minder kans geven op huidirritatie. Dat maakt de Colour Supplements heel licht van structuur en natuurlijk ogend, afhankelijk van hoeveel je gebruikt natuurlijk. Verkoopprijs: 13,95 euro.