Beauty Favourites Getest

Getest: L'Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara

De verpakking van de nieuwe L’Oréal Paris Volume Million Lashes Mascara is indrukwekkend, goud met opvallende letters. Een statement! Maar belangrijker is natuurlijk hoe de mascara in gebruik is. Wij testten het voor je uit!

Allereerst het borsteltje. Kunststof, elastomeren om precies te zijn, en bijzonder van vorm. Met veel kleine haartjes en een afgeronde top, die je in de flacon langs de zogenaamde Excess Wiper haalt. Een handig systeempje dat zorgt dat je niet teveel mascara op het borsteltje hebt, en dus ook geen klontjes. Dat systeem werkt perfect!

Aanbrengen gaat soepel, waarbij iedere wimper individueel wordt voorzien van een laagje mascara. Je lijkt daardoor opeens meer wimperharen te hebben dan ooit, ieder haartje is perfect zichtbaar. Een enkel laagje is al voldoende om dit effect te bereiken, wil je het echt heftig dan breng je een tweede of eventueel derde laagje aan, maar direct nodig is dit niet.

De prijs, 16,99 euro, staat prima in verhouding tot de kwaliteit en de tijd die de mascara meegaat doordat je nooit teveel op je borsteltje hebt. Heb je binnenkort een nieuwe mascara nodig dan zeggen wij: probeer de Volume Million Lashes Mascara, o.a. te bestellen via Drogisterij.net.