Beauty Favourites Getest

Getest: Lee Stafford Poker Straight Dry Shampoo

Een droogshampoo is een handig product, vooral als je weinig tijd hebt. Het kan een normale wasbeurt niet vervangen, maar zorgt er wel voor dat haren die vettig beginnen te raken nét wat frisser worden, en je coupe er wat minder sneu bij hangt.

Lee Stafford heeft in zijn Poker Straight lijn ook een Dry Shampoo (7,99 euro) opgenomen, en die wilden wij wel eens testen! Het felroze flesje bevat een goede gebruiksaanwijzing op de achterzijde, waar het engelse ‘roots’ helaas wel is vertaald in ‘haarpunten’, terwijl het toch echt de haaraanzet, de wortels zijn, die je moet sprayen. Let daar dus op!

Van ongeveer 16 cm afstand spray je de Dry Shampoo, na goed te hebben geschud, op je haar, waar direct een wit waasje op verschijnt. Met je vingers masseer je deze als het ware weer uit je haar, blijven wrijven tot alles verdwenen is. Daarna is je haar, zo hebben wij ondervonden, inderdaad weer een heel stuk frisser en vooral ook volumerijker. Ingedutte lokken krijgen een boost, en hangen niet meer suf over je hoofd maar staan weer wat energieker op je hoofd. Ook de glim wordt minder, zodat een behandeling er zeker voor zorgt dat je een wasbeurt nog een dagje uit kunt stellen. Ideaal om altijd in huis te hebben dus!