Beauty Getest

Getest: Lancaster Morning & Evening Bronze Toner

Wij zijn dol op multi-functionele producten: ze besparen ons tijd! De laatste aanwinst op dit gebied is een toner van Lancaster, die je gezicht niet alleen lekker opfrist en schoonmaakt, maar er ook nog eens voor zorgt dat je een lekker bruin tintje krijgt.

Het principe is simpel: gebruik de toner iedere ochtend en avond, zoals je normaal ook een lotion of toner gebruikt, en je houdt er niet alleen een fris, maar na een aantal dagen ook subtiel getint gezicht aan over. Klinkt simpel doch briljant, dus dat wilden we zelf wel eens testen!

De Morning & Evening Bronze Toner (29 euro) is simpel in gebruik. De staande fles waar je met een watje simpelweg op kunt drukken voor de benodigde hoeveelheid toner is robuust en ‘knoeiproef’, twee keer drukken en je hebt de perfecte hoeveelheid te pakken. Opvallend is direct dat de toner je huid ook echt goed reinigt en fris, licht gehydrateerd achterlaat. Na een dag of wat begint het tintje op te vallen: heel natuurlijk, wat je noemt ‘een gezond kleurtje’. Onze tip: vervang in de lente je normale lotion of toner voor deze variant, zodat je het voorjaarszonnetje ongemerkt een handje helpt!