Beauty Celebs Favourites Featured Getest

Getest: Kate Moss Lasting Finish Lipstick

Kate Moss is al langer verbonden aan Rimmel, maar tot nu toe was dat alleen als ┬┤gezicht┬┤. Dit najaar introduceert zij echter een aantal make-up producten van eigen hand, beginnend met een Lasting Finish Lipstick. Wij hebben hem getest!

De collectie bestaat uit 6 kleuren, vrijwel allemaal intens en romig en vrijwel helemaal dekkend. De enige uitzondering hierop is nr 15, een van onze favorieten. Deze parelachtige grijstint, richting lila, is subtiel van kleur, maar desalniettemin behoorlijk opvallend door zijn bijzondere tint. Je kunt hem op zichzelf dragen, maar hij doet het ook perfect over een andere (onze voorkeur: intens paarse) lipstick heen, voor een opvallende finishing touch.

Ook erg mooi is de dekkende, intens rode tint 1, perfect voor een avondje weg. De lipstick blijft prima zitten, en kan dus rustig een aantal uur mee zonder te vervagen, en zelfs de glans blijft urenlang in stand (afhankelijk van wat je eet en drinkt natuurlijk).

Naast de inhoud, die simpelweg ‘heel goed’ te noemen is, worden we ook blij van de stylish matzwarte huls met Kate’s handtekening. Fraai! De verkoopprijs van Kate Moss Lasting Finish Lipstick is 9,49 euro.